Ξεκλειδώστε όλες σας τις δυνατότητες.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα RYS © 200 Hour Yoga Teacher Training είναι γυρισμένο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, παγκοσμίως διαθέσιμα, εκπαιδευτικά προγράμματα δασκάλων γιόγκα. Με πάνω από 30 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην εκπαίδευση, η Drishti Beats δημιούργησε τη μεθοδολογία εκπαίδευσης που όχι μόνο δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία για όσους επιθυμούν να γίνουν δάσκαλοι γιόγκα, αλλά τους επιτρέπει επίσης να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, μέσω των On Demand Videos αλλά και των Live Classes που παρέχονται.

Αυτό  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων yoga είναι το απόλυτο πρόγραμμα κατάρτισης 200 ωρών για όποιον ψάχνει να γίνει ένας καταρτισμένος RYT (Registered Yoga Teacher), να αναπτύξει ισχυρές δεξιότητες διδασκαλίας γιόγκα και να γίνει εγκεκριμένος δάσκαλος από τη Yoga Alliance.

Watch the training overview

Join our tribe and get exclusive access to the first vinyasa masterclass of the training. FREE!

No spam here. Read our privacy policy for more info.


Skip to Pricing

Μια καινούργια μέρα για τη Yoga.

Ακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα RYS® 200 Hour Yoga Teacher Training θα ανακαλύψετε ένα πολύ πλούσιο και οργανωμένο πρόγραμμα, στο περιεχόμενο του οποίου θα μπορείτε να περιηγηθείτε -μέσα από το προσωπικό σας προφίλ- στον ιστότοπο της Drishti Beats. Όλα συνδυάζονται σε μια πολύ λογική δομή, που αντικατοπτρίζει τη φροντίδα και τον ενθουσιασμό των δημιουργών πίσω από αυτό.


Διδάσκοντας vinyasa flow. Θα μάθετε ποια είναι τα βασικά βήματα για την αλληλουχία και την επιτυχία ενός μαθήματος γιόγκα και πώς μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους μαθητές σας να δουλέψουν σε απόλυτη αρμονία με το σώμα τους. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθήματος θα μάθετε ποιες στάσεις να επιλέξετε, ποιες στάσεις θα πρέπει να αποφύγετε αλλά και πώς θα διατηρήσετε μια σωστή ροή ασκήσεων. Επίσης θα μάθετε τη σπουδαιότητα της αναπνοής και του διαλογισμού.

Τι σημαίνει Asana? Asana σημαίνει στάση. Τι καθιστά μια στάση Yoga διαφορετική από κάθε άλλη απλή στάση της καθημερινότητας σας; Για να θεωρηθεί μια στάση asana, πρέπει να εκτελείται διαφορετικά από οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα. Πρέπει να είναι ισορροπημένη, χαλαρή και να εκτελείται με απόλυτη συγκέντρωση της συνείδησης μας και σε απόλυτη σύνδεση με την αναπνοή. Η Αsana δεν επιμένει στο να είναι τέλεια η στάση της γιόγκα. Αντιθέτως, επιμένει στο ότι πρέπει να προσπαθήσετε να την εκτελέσετε και να κάνετε πρακτική εξάσκηση για τη στάση αυτή (Sutra 2.46).

Pranayama. Pranayama είναι η γιογκική επιστήμη που θα σας μάθει τα αναπνευστικά σας μοτίβα. Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε για την πηγή της αναπνοής και τις διάφορες μορφές αναπνοής που χρησιμοποιούμε στη γιόγκα. Η σωστή πραναγιάμα παράγει ηρεμία και επιτρέπει τη συγκέντρωση και την πνευματική διαύγεια.

Yoga φιλοσοφία και ιστορία. Η ανάπτυξη της γιόγκα από την αρχή του Πατάντζαλι, η γιόγκα μέχρι σήμερα.

Ανατομία και Φυσιολογία. Η Drishti Βeats δημιούργησε μια μαθησιακή εμπειρία για την εκμάθηση της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος και τη σχέση του με τις στάσεις της γιόγκα με τη χρήση CGI. Η γνώση της ανατομίας αποτελεί και το δομικό στοιχείο ενός ικανού δασκάλου γιόγκα. Η κατανόηση της όμως της ανατομίας και της κινησιολογίας για κάθε asana θα βελτιώσει κατά πολύ και τη δική σας πρακτική.  

Sanskrit (संस्कृत भाषा). Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ταξιδέψετε στη γλώσσα της κλασικής Ινδουιστικής φιλοσοφίας και των ιστορικών κειμένων του Βουδισμού και του Τζινισμού. Θα μάθετε πώς να προφέρετε το όνομα των θέσεων και να μεταφέρετε τη δύναμη των σανσκριτικών στην τάξη σας.

Ειδικοί πληθυσμοί. Θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τραυματισμούς και πώς να προσφέρετε προσαρμογές στο μάθημα σας ανάλογα με συνήθεις μυοσκελετικές παθήσεις των μαθητών σας. 

Η τέχνη της βοήθειας. Η τέχνη της βοήθειας. Αποκτήστε την πρακτική γνώση της διόρθωσης των

στάσεων των μαθητών για να επιτύχετε τη σωστή τους μορφή.

Βρείτε την αυθεντική φωνή σας. Αυτή η εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να γίνετε δάσκαλος και εμπνευσμένος μέντορας γιόγκα. Θα μάθετε διαφορετικές τεχνικές εκπαίδευσης για να εξασφαλίσετε σε κάθε μαθητή σας μια μοναδική εμπειρία Yoga.

Μουσική. Η Drishti Βeats θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία της καλύτερης λίστας αναπαραγωγής και μουσικής για τα μαθήματά σας. Θα σας μάθει τον τρόπο με τον οποίο η μουσική θα επηρεάζει το μάθημα σας αλλά και πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας  λίστες αναπαραγωγής.

Mantras, Mudras, Dharma, and Krias. Θα γνωρίσετε τα mantras. Το να απομνημονεύσετε μάντρα και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια ιστορία ή ένα θέμα σε μια τάξη σας θα βελτιώσει την ψυχική υγεία των πελατών σας.  Θα νιώσουν αμέσως το αποτέλεσμα της άσκησης σε συνδυασμό με την αφήγηση σας αλλά και τους θεραπευτικούς ήχους του μαθήματος σας.

H επιχείρηση της Yoga. Οι δάσκαλοι και οι μέντορες της Drishti Betas έχουν κερδίσει πάνω από 40 βραβεία κατά τη διάρκεια 25 ετών της ενασχόλησης τους με το Fitness & Wellness στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί θα σας διδάξουν τα πάντα, από την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου για γιόγκα έως το άνοιγμα και την κατασκευή ενός επιτυχημένου στούντιο.

Διαλογισμός. Θα μάθετε διάφορες τεχνικές διαλογισμού, ώστε να κάνετε την πρακτική αυτή καθημερινή σας συνήθεια.

Yoga και τρόπος ζωής. Συνεχίστε το ταξίδι της ζωής σας με την εξάσκηση, τη μάθηση και τη διαχείριση του χρόνου σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να βρείτε ικανοποίηση σε ότι κάνετε. Ακολουθήστε συμβουλές για να βελτιώσετε την αυτο-ανάπτυξη σας. Θα μάθετε την τέχνη της βοήθειας και του να μοιράζεστε πράγματα και θα γίνεται ένας ικανός και αποτελεσματικός δάσκαλος yoga.

In addition, trainees get complimentary access to our Advanced Yoga Inversions Course.

Download Complete Syllabus

Το πτυχίο της Drishti Beats.

A certificate you can go global with.

Η επιδίωξη μιας κατάρτισης, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, είναι το κλειδί στον κόσμο της γιόγκα σήμερα. Eπίσης αυτό που χρειάζεστε είναι η εκτίμηση και η αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που έχετε κάνει. Το  Παγκόσμιο Πιστοποιητικό της Drishti Beats είναι εκτυπωμένο σε ανθεκτικό οικολογικό χαρτί υψηλής ποιότητας 19pt, με μεταλλική υφή και λάμψη, είναι σχεδιασμένο για να έχει μεγάλη αντοχή και διάρκεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι αναγνωρίζεται διεθνώς και αποκτώντας το έχετε το κύρος ως RYT στη YOGA ALLIANCE USA.

Drishti Beats Yoga Teacher Training

200-Hour Student eBook

Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό βιβλίο.

Με το eBook της Drishti Beats θα μπορείτε να διαβάσετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή είτε από ένα σταθερό υπολογιστή είτε από το κινητό σας. Όπου κι αν είστε μπορείτε απλά μέσω της συσκευής σας να ξεκινήσετε την ανάγνωση του βιβλίου. Μπορείτε να επισημάνετε σημεία που θα θέλατε να δώσετε έξτρα προσοχή και να ανατρέξετε σε οποιαδήποτε σελίδα πολύ εύκολα. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε έξτρα σημειώσεις σε κάθε κομμάτι ανάγνωσης.

Εννοείται πως μπορείτε να το εκτυπώσετε σε έντυπη μορφή, όποτε το επιθυμείτε.

Νυχτερινή λειτουργία.

Η νυχτερινή λειτουργία διατίθεται σε κάθε ενότητα του eBook σπουδαστών. Μετατρέποντας το φόντο από άσπρο σε μαύρο κάνει το διάβασμα ευκολότερο τη νύχτα. Έτσι θα μπορείτε να χαθείτε στο Gita και στις περιπέτειες του Prince Arjuna χωρίς να κρατάτε κανέναν ξύπνιο.

Drishti-Beats-Student-eBook

Gather round.

Η εκπαίδευση της Drishti Beats παρέχεται εξ’ολοκλήρου Online. Από την άνεση του χώρου σας μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα On-Demand με το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα να συνδέεστε σε ζωντανά μαθήματα που πραγματοποιούνται και απευθύνονται σε μαθητές που συμμετέχουν από όλο τον κόσμο. Θα μπορείτε λοιπόν να ρωτάτε τους δασκάλους yoga για να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορείτε να γνωρίσετε και να έρθετε σε επαφή με μαθητές από την Αυστραλία, την Αμερική, την Ευρώπη και οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου. Οι επιλογές για τα Live μαθήματα είναι οι ακόλουθες:

Group no. 2

Mondays and Thursdays
 • 7:00pm New York
 • 4:00pm Los Angeles
 • 8:00am Tokyo (+1 day)
 • 9:00am Sydney (+1 day)

Group no. 3

Mondays and Thursdays
 • 10:30am Vancouver
 • 19:30 Central Europe
 • 1:30pm New York
 • 2:30pm Buenos Aires

Group no. 4

Mondays and Thursdays
 • 18:00 Dubai
 • 16:00 Rome
 • 15:00 London
 • 10:00am New York

Group no. 5

Mondays and Thursdays
 • 9:00am Los Angeles
 • 12:00pm New York
 • 17:00 London
 • 19:00 Tel Aviv

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθείτε τις ζωντανές κλήσεις της Drishti Beats, δεν απαιτείται η συμμετοχή σας σε αυτά για τη διαπίστευση της Yoga Alliance. Ανεξάρτητα από ποιό σημείο στον κόσμο καλείτε, μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα με τη ζώνη ώρας που σας ταιριάζει καλύτερα. Κάθε βιντεοκλήση διαρκεί περίπου μία ώρα.

Γνωρίστε τους Μέντορες σας.

Ποιοί είναι πίσω από την Drishti Beats: H Lori Lowell βραβευμένη 2015 recipient of IHRSA’s Julie Main Woman Leadership Award, ο σύζυγος της Jeremy Lowell και ο Asaf B. Goldfrid, πολυ-ταλαντούχος ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας στον χώρο του Fitness. Και οι τρεις έχουν κερδίσει τη φήμη τους ως κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου Fitness για πάνω από δύο δεκαετίες.

Lori Lowell

Lori Lowell has been a visionary leader serving the fitness education community for over three decades. She has transformed her life’s work and experience in the Fitness and Wellness industry into a yoga teacher training platform unlike any other. In 2013, she began to focus on yoga as her preferred path to elevating her physical and spiritual health. Lori is the recipient of the of the 2015 Julie Main Woman Leader Scholarship award:

“Let’s be brave, forthcoming and continue to acknowledge and honour everything that Julie stood for: courage, perseverance, excellence and professionalism. Let’s open our eyes to all of the amazing possibilities that stand in front of us.”

As an E-RYT© 500, YACEP©, she immersed herself into the development of a unique yoga teacher training model for other like-minded exercise enthusiasts who seek to become strong, competent and knowledgeable yoga teachers.

Asaf B. Goldfrid

Asaf B. Goldfrid is a British/Israeli stage and screen actor, Rescue Diver & Emergency First Responder Instructor, and a widely acclaimed fitness entrepreneur.

“When people ask, I usually say I’ve been practicing yoga in the bigger portion of my life. It’s true, I took my first yoga class when I was 15, and while yoga and I have seen our ups and downs, it’s been the backbone to my physical and mental health since I was a teenager.״

An avid vegan, environmentalist and a RYT© 500, Asaf’s track record for presenting at over 50 fitness-professional conventions is world class. He teaches successful strategies for fitness marketing and creating outstanding member experiences. His breadth of knowledge in branding and PR gives his audience practical tools to generate fitness buzz and build strong following.

Fun fact: The History Channel offered him the starring role of Jesus in Mankind: The Story of All of Us. Filmed in Morocco and over two years in the making, this global series was broadcast simultaneously in over 150 countries, and in more than 30 languages.
Asaf B Goldfrid - Drishti Beats

Jeremy Lowell

Having 30 years in the fitness/wellness and yoga industry Jeremy has taken the journey into Yoga and has committed to a strong yoga practice and teaching practice.  A dentist by trade, Jeremy has been able to take his masterful care-taking and bedside manner and transform it into a mindful and caring yoga teaching practice. An E-RYT© 500 and co-founder of Drishti Beats, Jeremy teaches his classes with a special delivery that gives students a clear understanding of position and breath while creating a comfortable space for which to practice.

Jeremy Lowell

Alysia Lowell

Alysia is a determined E-RYT 200 Drishti mentor with a strong focus on Power Vinyasa Yoga. Some of her other trainings and passions are in Yin, Restorative, and Rocket Yoga. Alysia’s Vinyasa classes are fun, creative, and challenging. She playfully invites her students to try new things and to flow outside of their comfort zone with safe alignment. Follow her journey and practice on Instagram.

Alysia Lowell

Marianna Azzurro

Born in southern Italy by the sea, Marianna Azzurro is an E-RYT® 200 who specialises in Power Yoga (Baron Baptiste), and is a certified reiki practitioner, Ayurvedic massage therapist, and hypnotherapist.

I was a real water baby, never out of the sea and spent many years scuba diving, exploring and teaching in the Mediterranean and Red Sea.

Co-Founder of Kind Living Yoga, Marianna created a safe space for people to find a lost connection within themselves and the natural world around us. An avid vegan, animal lover and environmentalist, her warmth and passion shines through in her teachings. Her extensive training and curated experience matured her healing practices through movement, meditation, and breath.

Marianna Azzurro

Ariel Lowell

Ariel, our  musical yoga goddess is also a successful business woman with her own spa who finds bliss living and painting by the beach in San Diego. With a degree in musical performing arts, Ariel composes and performs for the world using a sexy, laid back, yet raspy spice-infused voice. She writes and sings all vocals on the Drishti Beats tracks. Ariel is an accomplished Yoga instructor, having completed 200 hours of Raja Yoga Training in Costa Rica. She tours internationally with Drishti Beats and teaches Yoga in San Diego. She is here to guide you through beautiful flows.

Ariel-Lowell
RYS-200

Our training is open enrolment and you can begin your journey with usimmediately upon joining our school.

Start Now

Got a question?

*Or DM us anytime using the blue chat bubble below.

Real success in the real world.

Drishti Beats students from around the world share their personal experience.

Amparo | Buenos Aires, Argentina

Chaz | Florida, USA

Stefan | London, UK

Arti | Ohio, USA